Stan!

Vi var på BVC förut idag =) 8kg vägde min tös så jag gissade lite fel ;) Passade även på att ta ett diabetes-test på Jesper (tack, snälla läkare :)) Men det visade negativt, så ingen diabetes där inte. Hur skönt som helst att min pojke är frisk!!! <3 Han har förövrigt knappt sovit något idag så han somnar nog skapligt :) Just nu tittar han på Anastasia, nedbäddad i soffan! <3 Meja Peja tar sig en tupplur min fina tös :)

Hursom, vi har förövrigt varit på stan idag! Jag Köpte 3 par trosor och en BH, samt tre piercingar som jag ska trycka igenom, ser minst fram emot tungan! Aj, det kommer göra ont! Men det är dags! annars måste jag ju ta om hålen helt och det vill jag ju inte.

Köpte även julklappar åt barnen samt en jättefin rosa hakklapp, men den får ju Meja nu ;) haha!
Imorgon ska vi sätta upp granen, vi var ju såå tidiga med allt annat julpynt i år så granen ska upp långt innan det är dags ;D
Är ju så förbaskat tråkigt att sätta upp granen och ta bort den efter en vecka! Nej, här ska vi skapa ordentlig julkänsla! haha :)

Nu väntar jag på morsan och syskonen som skulle komma förbi. Sen ska jag glo dokumentärer :) Ser fruktansvärt mkt fram emot sängen också! Är mega trött ;)

Ha en fin kväll :)
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: